Santiago Jan Cabrera Okul Müdürü - Gryffindor B.S. -KSKS Profesörü - Dükkan Sahibi
Mesaj Sayısı : 63 Yaş : 31 Asası : Çam Ağacı ve Testral Kılı Asa Savaş Tarafı : Hakem Kayıt tarihi : 23/01/08
| Konu: Dumbledore'un Ordusu Alımları Paz Ocak 27, 2008 4:50 am | |
| Sadece Öğrencilerden Oluşur, Yoldaşlığa Yardım Eder
DO Üyesi Olmak İsteyenler Aşşağıdaki Formu Doldurup Bu Başlığa Yollayın
Ad: Soyad: Yaş: Günde Kaç Saat Online'ım: Örnek Kısa RP:
En son tarafından Paz Şub. 17, 2008 11:43 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Ginevra Weasley 1. Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 20 Yaş : 30 Asası : Abanoz Ağacı ve Tek Boynuzlu At Kılı RP Sevgilisi : Harry Potter Savaş Tarafı : DO Kayıt tarihi : 18/03/08
| Konu: Geri: Dumbledore'un Ordusu Alımları Salı Mart 18, 2008 2:54 pm | |
| Ad:Ginevra Soyad:Weasley Yaş:18 Günde Kaç Saat Online'ım:2 Örnek Kısa RP:Rp dersliği kapalı olduğu için bilmiyorum.. | |
|
Santiago Jan Cabrera Okul Müdürü - Gryffindor B.S. -KSKS Profesörü - Dükkan Sahibi
Mesaj Sayısı : 63 Yaş : 31 Asası : Çam Ağacı ve Testral Kılı Asa Savaş Tarafı : Hakem Kayıt tarihi : 23/01/08
| Konu: Geri: Dumbledore'un Ordusu Alımları Salı Mart 18, 2008 2:59 pm | |
| Rp yapmazsan ve bir binan yoksa malesef alınamazsın, bu dediklerimi gerçekleştirdikten sonra tekrar başvur =) | |
|
Harry Potter 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 20 Yaş : 30 Asası : Porsuk Ağacı ve Anka Teleği Asa RP Sevgilisi : Ginevra Weasley Savaş Tarafı : DO Kayıt tarihi : 17/03/08
| Konu: Geri: Dumbledore'un Ordusu Alımları Çarş. Mart 19, 2008 4:42 pm | |
| Ad:Harry Soyad:Potter Yaş:14 Günde Kaç Saat Online'ım:2-3 Kısa RP:Evet artık woldemort tamamen canlanmıştı savaşlar başlayacaktı o yüzden dambuldorun ordusu harekete geçmek için hazırlanmıştı bende dambuldorun ordusuna üye lmak istiyordum.Evet isteğim gerçekleşmişti D.O'su üyesi olmuştum artık woldemortla safaşacağız. | |
|
| Konu: Geri: Dumbledore'un Ordusu Alımları Çarş. Mart 19, 2008 6:47 pm | |
| | |
|
Ginevra Weasley 1. Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 20 Yaş : 30 Asası : Abanoz Ağacı ve Tek Boynuzlu At Kılı RP Sevgilisi : Harry Potter Savaş Tarafı : DO Kayıt tarihi : 18/03/08
| Konu: Geri: Dumbledore'un Ordusu Alımları Paz Mart 23, 2008 3:13 pm | |
| Ad:Ginevra Soyad:Weasley Yaş:14 Günde Kaç Saat Online'ım:2 veya 3 Örnek Kısa RP:Voldemort yeniden eski gücüne kavuşmuş ve etrafa dehşet saçmaya başlamıştı.etrafa verdiği zarar sadece büyücüleri değil muggleları da etkiliyodu.bir grup öğrenci kafa kafaya verip savaşmak için bir birlik kurdular.işte bu birlik DO oldu.. | |
|