Santiago Jan Cabrera Okul Müdürü - Gryffindor B.S. -KSKS Profesörü - Dükkan Sahibi
Mesaj Sayısı : 63 Yaş : 31 Asası : Çam Ağacı ve Testral Kılı Asa Savaş Tarafı : Hakem Kayıt tarihi : 23/01/08
Konu: ZümrüdüAnka Yoldaşlığı Üye Alımları Paz Ocak 27, 2008 4:43 am
Yoldaşlık Üyesi Olmak İsteyenler Aşşağıdaki Formu Doldurup Bu Başlıa Yollasın
Ad: Soyad: Yaş: Günde Kaç Saat Online'ım: Kısa RP:
Harry Potter 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 20 Yaş : 30 Asası : Porsuk Ağacı ve Anka Teleği Asa RP Sevgilisi : Ginevra Weasley Savaş Tarafı : DO Kayıt tarihi : 17/03/08
Konu: Geri: ZümrüdüAnka Yoldaşlığı Üye Alımları Salı Mart 18, 2008 3:12 pm
Ad:ahmet taner Soyad:güngördü Yaş:14 Günde Kaç Saat Online'ım:2-3 Kısa RP:Evet artık woldemort tamamen canlanmıştı savaşlar başlayacaktı o yüzden daha önce kurulmuş olan zümrüdüanka yoldaşlığı harekete geçmek için hazırlanmıştı bende yoldaşlığa üye lmak istiyordum.Evet isteğim gerçekleşmişti yoldaşlık üyesi olmuştum artık woldemortla safaşacağız.
Santiago Jan Cabrera Okul Müdürü - Gryffindor B.S. -KSKS Profesörü - Dükkan Sahibi
Mesaj Sayısı : 63 Yaş : 31 Asası : Çam Ağacı ve Testral Kılı Asa Savaş Tarafı : Hakem Kayıt tarihi : 23/01/08
Konu: Geri: ZümrüdüAnka Yoldaşlığı Üye Alımları Salı Mart 18, 2008 3:43 pm
öğrenciler Yoldaşlık üyesi olamaz
Hermione Granger Uçuş Profesörü
Mesaj Sayısı : 15 Yaş : 31 Asası : Maun Ağacı ve Hipogrif Tüyü Asa Savaş Tarafı : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Kayıt tarihi : 18/03/08
Konu: Geri: ZümrüdüAnka Yoldaşlığı Üye Alımları Çarş. Mart 19, 2008 7:12 pm
Ad:Hermione Soyad:Granger Yaş:19 Günde Kaç Saat Online'ım:2-3 Kısa RP:Voldemort artık canlanmıştı.Yoldaşlık da onunla savaşmaya hazırlanıyordu.Daha önceden başvurmuştum ama öğrenci olduğum için kabul edilmedi.Bende bu zamanı bekliyordum.Öğretmenliğimin kabul mektubu geldiği anda başvurmaya karar vermiştim.Artık bende Voldemortla savaşacak güçteydim.Hemen gidip başvurdum.
Konu: Geri: ZümrüdüAnka Yoldaşlığı Üye Alımları Çarş. Mart 19, 2008 8:18 pm
alındın...
Vanessa Minnillo İksir Profesörü - Dükkan Sahibi
Mesaj Sayısı : 8 Yaş : 30 RP Sevgilisi : Nick Lachey Savaş Tarafı : Zay Kayıt tarihi : 21/03/08
Konu: Geri: ZümrüdüAnka Yoldaşlığı Üye Alımları Cuma Mart 21, 2008 7:50 pm
Ad:Vanessa Soyad:Minnillo Yaş:20 rpde Günde Kaç Saat Online'ım:Fark etmez Kısa RP: Vanessa ö.y. nefret ederdi.Onların grubuna hiç katılmamıştı hep zay üyeydi.üye olmak için başvuru kağdını doldurup görevliye uzatı
Nick Lachey Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü
Mesaj Sayısı : 12 Yaş : 29 Asası : Abanoz Ağacı ve Tek Boynuzlu At Kılı Asa RP Sevgilisi : Vanessa Minnillo Savaş Tarafı : Zümrüdü Anka Yoldaşlığı Kayıt tarihi : 19/03/08
Konu: Geri: ZümrüdüAnka Yoldaşlığı Üye Alımları Cuma Mart 21, 2008 7:52 pm
Ad:Nick Soyad:Lachey Yaş:21 Günde Kaç Saat Online'ım:Belli Olmuyor Kısa Rp: Voldemort artık eski gücüne sahip olmuştu.Kimseden korkmuyor önüne gelen herkesi öldürüyordu.Bunun önüne geçilmesi lazımdı bakanlık çok tedirgindi eskisinden daha da güçlü olan voldemort'u kimler durduracaktı bu işi en iyi zümrüdü anka yoldaşlığı'nın yapacağını düşündü ve oraya iyi büyücüleri adadı.Daha sonra bu büyücülerle bir ordu kurup voldemort'un ordusu ile savaşmalıydı bu yüzden bakanlık hala iyi büyücüleri toplamakta..
Konu: Geri: ZümrüdüAnka Yoldaşlığı Üye Alımları Cuma Mart 21, 2008 9:08 pm